2023-04-13 1774 浏览
今日嚟附近做嘢,而且好耐冇食牛扒,就上网揾咗一间西餐嚟食!见到呢间性价比都唔错可以散叫或者挨午餐!梗系挨午餐底㗎啦我哋可以拣西冷牛扒和牛,牛柳或者鱼或者其他好啱食!我钟意食牛柳钱财可以拣汤或者其他,我拣咗凯撒沙律酱汁另上蔬菜好新鲜!份量都足同事𠮶个南瓜蓉汤都唔会话平时𠮶啲揿掣!我试咗两啖都觉得好味几有蔬菜感我哋全部都加$100要咗龙虾味,睇落好靓仔好多肉,但系呢度就系全部,因为佢帮我哋将学人面嘅肉整埋出嚟!正常嘅龙虾不嬲都唔会太大仲要系尾火候剪得啱啱好又唔会太油,龙虾非常有弹性鲜味好味牛楼medium Rare,肉汁虽然唔系好多,不过剪得几好亦都感觉唔会好似平时咁落咁多油,旁边嘅盆菜豆苗都非常新鲜,整体呈现非常好而且服务态度同环境都一流!好过好多餐厅我另外都要咗啲芥末同埋茄汁,唔知呢度嘅芥末酱用咩牌子,非常好味鱼睇落都几靓仔正正常常!我好钟意呢间餐厅整睇落油唔多, 系靠手势同技术主菜同埋呢度开放式厨房,你可以望入去厨师做紧咩同事好似觉得系黄牛西冷整得一般般,我试咗一啖又觉得牛味几重,不过我都系钟意瘦啲嘅肉如果拣西冷黄牛就有焗蒜头半碟食,试咗两粒好味如果唔系好少嚟呢佢都会encore,推
可以散叫或者挨午餐!梗系挨午餐底㗎啦
我哋可以拣西冷牛扒和牛,牛柳或者鱼或者其他
好啱食!我钟意食牛柳

钱财可以拣汤或者其他,我拣咗凯撒沙律酱汁另上
蔬菜好新鲜!份量都足
火候剪得啱啱好又唔会太油,龙虾非常有弹性鲜味好味

同埋呢度开放式厨房,你可以望入去厨师做紧咩
如果拣西冷黄牛就有焗蒜头半碟食,试咗两粒好味

如果唔系好少嚟呢佢都会encore,推荐
午餐