秋天就适合就系踩单车🌝🌝🌝踩到科学园一定要入黎食呢间韩烧😍😍野食掂,环境舒服,职员都好nice!夜晚既韩烧放题有多种肉类、地道韩国小食、饮品同埋雪糕拣!性价比几高肉类我地三只顶级都order嗮,好掂呀!系图都睇得出食材十分新鲜,呢个价位食到呢种质素既肉😍👍一上台都见到个肉十分靓,同埋切得薄薄地可食多几旧😋加埋佢哋既酱汁比较清淡更能食出肉既香味!三只肉入面几中意牛仔骨,因为已经腌好,甜甜地又够嫩🤣猪颈肉同埋黑豚腩肉都系唔错既选择~另外仲俾左大酱、菜同埋蒜片可包肉黎食☺️☺️咁就一啲都唔腻啦!海鲜我地嗌佐带子同埋海虾,食材新鲜、大只,选料唔马虎噶!尤其系d虾,有好多膏!正啊!烤完仲食到淡淡蒜味,唔错!我地仲order佐三文鱼🍣,一般放题三文鱼既品质都唔会太高期望,但呢只食完都几惊喜😍新鲜,冇腥味,唔会干同柴,忍唔住order左两次😂😂小食我推介两款煎饼,全部都系即炸,热辣辣外脆内软,好正,海鲜煎饼多海鲜,泡菜煎饼唔会过咸,唔错炸鸡都系新鲜炸出,因为都等左段时间,但好值得等🤣鸡肉多汁,炸皮调味都唔错!我个人觉得啲份量分配得唔错,因为可试到个味之余又食得嗮😝唔会造成浪费,仲可以食其他野食!另外仲有

我个人觉得啲份量分配得唔错,因为可试到个味之余又食得嗮😝唔会造成浪费,仲可以食其他野食!另外仲有好多野饮、雪糕拣,今次食太饱冇试到d汤,下次再踩单车入黎会再encore!
2021-11-01