2024-03-18 130 浏览
介绍翻呢间性价比几高又好味嘅居酒屋☺️✨明太子煎蛋卷 $78第一次食咁嫩滑嘅蛋卷 要慢慢切 因为真系软淑😍好香蛋味 入面包住爆馅明太子 正正😋✨炭火串烧拼盘 $180由厨师发办嘅6串 可以沟通下唔食d咩 我地讲左🙅‍♀️内脏 就有青椒仔 鹌鹑蛋 鸡翼 豚肉芦笋串 免治鸡肉串 鸡软骨热辣辣 外皮微脆 有炭火香味 又可以蘸蛋浆食☺️✨明太子炭火牛油烧饭团 $72外层烧到金黄焦香 好似食紧饭焦咁😆On top舖左明太子同牛油 溶化左嘅牛油渗埋入饭团🤓✨鸡汤卡邦尼拌乌冬 $88卡邦尼酱汁加左鸡汤更浓同香 乌冬烟韧又超挂汁😍📍地址: Akoya尖沙咀宝勒巷10号3楼 #yyy尖沙咀 #carbonara #yakitori #carbonara #mentaiko #japanesefood #udon #hkfoodblogger #yummy #nomnom #delicious #igfood #foodporn #instafood #foodstagram #foodies #foodlover #foodaholic #foodblogger #맛있다 #먹방여행 #美味しい#おいしい #
介绍翻呢间性价比几高又好味嘅居酒屋☺️

✨鸡汤卡邦尼拌乌冬 $88
卡邦尼酱汁加左鸡汤更浓同香 乌冬烟韧又超挂汁😍

📍地址: Akoya
尖沙咀宝勒巷10号3楼

#yyy尖沙咀 #carbonara #yakitori #carbonara #mentaiko #japanesefood #udon #hkfoodblogger #yummy #nomnom #delicious #igfood #foodporn #instafood #foodstagram #foodies #foodlover #foodaholic #foodblogger #맛있다 #먹방여행 #美味しい#おいしい #吃货 #相机食先 #香港美食 #尖沙咀美食 #居酒屋 #串烧 #明太子
  • 明太子煎蛋卷
  • 鸡汤卡邦尼拌乌冬