2025-01-12
入到东广场见到几间餐厅,想食拉面,见佢价钱唔算好贵又写明无味精,好似又几健康!所以行入去!!坐底无耐,店员行黎介绍下佢地最多人点系虾汤😍好似好正,可惜最近有啲敏感,所以就冇食到!叫咗啲相对清少少嘅!浓郁鸡白汤叉烧拉面 $88我哋加咗$8要糖心蛋,好正!入面劲流心😆汤底香浓多啲大葱味,系奶白色嘅汤,唔会太咸!!面我哋要求硬嘅,都ok唔会太extreme!!叉烧有3块,再配有大量大蒜,海带!!明太子豚骨叉烧拉面 $78有整整一条明太子🥰加落去个汤之后令到个汤有少少变粉红色,少女心😂汤味相对鸡白汤冇咁清,有啲咸香味,重口味人士啱!滋味鸡翼软骨 $38一份份量够晒两个人食😍略略觉得个沙律酱唔够多,不过我哋后尾去添加,店员都好乐意帮我哋😆炸鱿鱼须 $48细个超钟意食,好少地方有得食!
浓郁鸡白汤叉烧拉面 $88
明太子豚骨叉烧拉面 $78
滋味鸡翼软骨 $38
炸鱿鱼须 $48
细个超钟意食,好少地方有得食!