餐厅: Itamama (何文田廣場)
资讯:

2020-01-06 300 浏览
今日下午放假,在家hea左成日,teatime想去食d 野,得知何文田广场有间itamama开左,就想试试呢间既野食。食店位置在1楼,不难找到,在门口外望入面已觉得装修不错,落左唔少功夫,tea set 望去价钱大约 40-50蚊左右,感觉还可以。入到去楼面,有礼貌,有笑容,唔错。点了个野菌芝士炒滑蛋牛角酥配薯条,同埋一杯ice mocha。野食有惊喜,冇想像中细碟,女士食可以当dinner 食既份粮,薯条食得出系即炸,外脆内软,好食,牛角酥配蛋呢个配合唔错,如果牛角酥可以更脆就更好,但都可以接受。mocha 甜度适中,咖啡同朱古力比例岩岩好。食左50蚊,呢个价黎讲性价比算高。 值得推荐👍👍👍

入到去楼面,有礼貌,有笑容,唔错。

食左50蚊,呢个价黎讲性价比算高。 值得推荐👍👍👍
冻朱古力咖啡