2022-12-15
前排发现佐九爷牛腩新开,系尖沙咀翻工,有新野一定要试下拉,今日同同事过黎试下,原来铺头都好full,刚刚好仲有一张台,唔使排队🤣入到去发现店铺价钱好抵,真系平靓正,性价比很高👍🏻👍🏻招牌崩沙腩:$50⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️性价比高都系$50蚊,而且分量很足,好香牛腩味,汤底好香,而且拎到粉面好入味👍🏻真系好抵食👍🏻招牌八宝河:$60⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️话明八宝、姐系有8种唔同既送、当然仲有招牌牛腩,丸类等、一次过试嗮唔同既野👍🏻 另外汤粉都好入味,睇得出店铺好用心整食物👍🏻炸鱼皮:$20⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️鱼皮系一包包咁上,感觉好干净卫生,鱼皮炸到好脆,浸几下汤,2种唔同口味炸云吞:$28⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️云吞好香脆,入面只虾🦐劲大只🤣 食落都啖啖肉炸鱼皮:$28⭐️⭐️⭐️⭐️平时鱼皮汤河就食得多🤣哩次食炸鱼皮都几特别,感觉都唔会太热气,而且口感好爽脆👍🏻另外都会有下午茶,下次要再黎试下✅
入到去发现店铺价钱好抵,真系平靓正,性价比很高👍🏻👍🏻
招牌崩沙腩:$50⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
招牌八宝河:$60⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
炸鱼皮:$20⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
炸云吞:$28⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
云吞好香脆,入面只虾🦐劲大只🤣 食落都啖啖肉
炸鱼皮:$28⭐️⭐️⭐️⭐️
另外都会有下午茶,下次要再黎试下✅