2024-02-21 49 浏览
呢间西餐厅认真唔错!餐厅气氛同环境都唔错,唔会太暗仲好有格调,想打卡或者同食物影相仲有盏灯帮你打灯添💡💡再讲食物,个黑松露野菌汤好浓黑松露味,浓稠度适中,唔会太稀同太杰挞挞。蒜蓉包上面既牛油仲有蒜蓉粒,面包都唔会太过硬 。至于前菜软壳蟹汉堡,软壳蟹好大嚿,啲炸粉唔会太厚,但系超多肉 必食! 跟住到主菜,因为我哋嗌二人餐,所以有啤酒羊膝同埋红酒牛肉加墨鱼意大利饭 羊膝好腍,一切就骨肉分离又唔会好霉,有好香嘅羊味。另外跟住上𠮶个薯蓉系番薯加薯仔,好唔错嘅配搭!佢墨汁饭好creamy,超重墨汁味,好重芝士味,个汁睇落超级黑🤭,个饭入面有菇,洋葱等等,个肉都好腍,唔使用刀切都得朱古力香蕉奶昔两种材料好平衡,唔会比朱古力味抢晒,士多啤梨蓝莓奶昔都一样好fresh,但我呢啲重口味人士会想佢再杰啲(?)最后我哋另外叫咗心太软配云呢拿雪糕,讲到明chocolate lava cake 唔lava 点得?佢就完全做到啦👍云呢拿雪糕完美同朱古力配搭!总括嚟讲,超级推荐!
呢间西餐厅认真唔错!
总括嚟讲,超级推荐!
2024-02-01
  • 啤酒羊膝配薯蓉