今日甘岩行过,见到土瓜湾有间新开既铺头,就走左入去食野啦~装修几好,有格调,个厕所好大🤭🤭餐牌种类好多,有串烧、海鲜、沾面、炒饭,都几多野拣👍侍应哥哥好有礼貌又好好,会推荐下有咩新鲜既海鲜好食~💗海葡萄沙律口感好丰富,麻麻地食菜既我都食左一大半,因为有海葡萄😝仲有个酱都吾错💗烧牛舌、白膳好厚身,食落好好咬口,烧得刚刚好,仲有孜然粉😍好好食,推介👍白膳又系好厚肉,有少少焦,好香口☺️又系大推,中意食鱼既吾好错过!💗烧鲍鱼、生蚝鲍鱼同平时食开𠮶啲酱汁有吾同,酸酸地几得意😂生蚝都新鲜,果然冇推介错😉💗烧爽猪腩、羊架爽猪腩食落吾会有油腻感,吾错羊架好抵食,个日去到做优惠都系七十几蚊一只咋🤩💗黑松露pizza呢个pizza饼底系手抓饼做既,吾系平时整pizza既饼底,几特别!好香黑松露味💗鳗鱼炒饭呢个大推呀!炒到粒粒分明,吾会太干又吾太湿,仲有两大块鳗鱼喺上面😍下次黎都会再食呢个!💗甲罗烧多士好多蟹膏啊~配埋蟹士,冇得输😋😋呢间新铺真系好多野食~而且大部分都有水准又吾贵👍大大杯啤酒🍻仲买一送一😃下次会再黎☺️
餐牌种类好多,有串烧、海鲜、沾面、炒饭,都几多野拣👍
侍应哥哥好有礼貌又好好,会推荐下有咩新鲜既海鲜好食~
💗海葡萄沙律
💗烧牛舌、白膳
💗烧鲍鱼、生蚝
鲍鱼同平时食开𠮶啲酱汁有吾同,酸酸地几得意😂
生蚝都新鲜,果然冇推介错😉
💗烧爽猪腩、羊架
爽猪腩食落吾会有油腻感,吾错
羊架好抵食,个日去到做优惠都系七十几蚊一只咋🤩
💗黑松露pizza
💗鳗鱼炒饭
💗甲罗烧多士
好多蟹膏啊~配埋蟹士,冇得输😋😋

呢间新铺真系好多野食~而且大部分都有水准
又吾贵👍大大杯啤酒🍻仲买一送一😃