2022-05-27
今日去左近油麻地佐敦食一间算新开的日式串烧餐厅, 外表都几有日本风 餐厅内部大约6-7张枱 同一时间都可以有20-25客人 系小型餐厅一本menu 有晒所有项目喇 最方便系scan qr code手机落单 仲可以睇埋图 就清楚晒我地叫左都好几样野食 加个面同饭同一杯梅酒梅酒份量大约100ml 一杯 连冰上 味道都浓 而且梅味好香的叫左个明太子茶积饭 份量一人刚好 连芥末同埋酸瓜茶积饭好香 配埋明太子既咸去中和饭本身 令到个饭每口都好出色 面就叫左个天妇罗炸虾荞麦面 摆放得好靓 仲要天妇罗新鲜 爽脆 加埋荞麦面再配上面汁 呢个性价比十足 $100都唔洗串烧都叫左好几样 有鸡皮, 鸡软骨, 露旬猪肉,烧菠萝,烧鲭鱼同埋炸蟹肉薯饼鸡皮同鸡软骨都有4样每串 全部都即烧 加上味粉 口感不错 露旬猪肉既口感出奇地好得意 露旬爽口 配上猪肉香味烧菠萝要推荐! 佢将菠萝切好一口size 再每粒有小小糖 中和酸味 一定要试!炸蟹肉薯饼系好多cream 口感唔错 仲要两份都算大件 整体来讲 系呢区串烧店 性价比好高 佢仲有晚市定食 都可以考虑 !❤️❤️
我地叫左都好几样野食 加个面同饭同一杯梅酒
而且梅味好香的