2020-04-27 98 浏览
男朋友自从嚟咗铜锣湾返工之后真系快过铜锣湾其实真系好多唔同嘅餐厅食今日就嚟咗铜锣湾SOGO附近嘅一间日式餐厅度食💕入面嘅装修系好典型嘅和式风格😛🥺私隐度亦都做得好好我哋今日冇食到刺身就叫咗几样唔同嘅和食料理👍😀首先我同男朋友每人都会有个小前菜💕第一样系一个和风嘅沙律菜佢嘅沙律汁都唔错几开胃第二样就系一个八爪鱼刺身 佢落咗小小芥辣汁好弹牙有爽口食落去都唔错😀而最钟意就系中间𠮶个茶碗蒸👍👍好友蛋味而且佢有好多材料系入边 有少少鲜味😁主食第一样系我哋好想食嘅 鳗重 --- 鳗鱼饭 ($228)收得呢个价钱但系佢冇令到我哋失望😛❤️鳗鱼嘅份量非常足够👍 加埋相信有一整条鳗鱼嘅汁准备得好好 , 连埋烧嘅火候都几妥当之下 成条鳗鱼都好juicy 又好有油脂香😘连埋下面嘅日本珍珠米食真系好正第二样就系龙虾味增到庭乌冬👍($188)龙虾既鲜味虽然香 但味增嘅咸香配合埋黎煮都唔错😛几新鲜既尝试而且日式嘅乌冬比较幼身 好吸取左啲汁嘅味道😘我哋仲要左一个炭烧极上牛舌!!($248)呢个真系100%要推介俾大家🥺💕🥰juicy 得黎又好有爽口既感觉牛味好浓厚 好难食到一d 炭烧得咁软身既牛舌真系好好食 100%
男朋友自从嚟咗铜锣湾返工之后

第一样系一个和风嘅沙律菜
佢嘅沙律汁都唔错几开胃

收得呢个价钱但系佢冇令到我哋失望😛❤️
鳗鱼嘅份量非常足够👍 加埋相信有一整条

第二样就系龙虾味增到庭乌冬👍($188)
而且日式嘅乌冬比较幼身 好吸取左啲汁嘅味道😘

我哋仲要左一个炭烧极上牛舌!!($248)
呢个真系100%要推介俾大家🥺💕🥰
juicy 得黎又好有爽口既感觉