2020-12-10 81 浏览
登打士广场大家都去得多,而我地今次就拣左系20楼既Rimi Cafe。一入门口已经见到各种文宣,环境都算安静同干净,又可以坐得耐,适合大家约埋一齐reu倾计。Rimi Cafe仲好贴心,准备左纸袋比我地放口罩。我地系晏昼时间去,人流都唔算太多,我地叫左两个snack,分别系芝士焗西兰花同蜜糖芥末鸡翼。西兰花比较清淡,适合食到一半有d济既时候食返啖,上面既芝士都好有份量,做到邪恶拉丝既效果。鸡翼就比较重口味,而且系新鲜出炉,鸡皮仲系又热又脆。至于主食我地就叫左烟三文鱼配忌廉杂菌天使面同卡邦尼意粉。天使面酱汁非常多,配埋杂菌味道好夹。而卡邦尼都好creamy。我地叫既lunch set都系包左野饮,野饮既选择都非常多,又可以加钱转其他特饮,总括黎讲都唔错。

Rimi Cafe仲好贴心,准备左纸袋比我地放口罩。