6天前
同朋友约系旺角,想食越南野,我地就乱入左呢间试试🙋🏻♀️虽然餐厅唔大,但坐得都ok舒服🍽️河内小食拼盒对于有选择困难症既我地,小食拼盒系最好既选择😀 有虾饼,春卷,鸡翼,扎肉,米卷....样样都好唔错,尤其春卷,个馅既味道好好,皮够脆,非常好! 如果唔叫拼盘请叫春卷~虾饼都好唔错,真材实料的感觉🍽️河内猪颈肉沙律同木瓜沙律好似,但加左猪颈肉,佢有盅d辣椒,唔食得辣既朋友小心食到辣椒籽,几辣下不过又几过瘾😂 无食到既话就唔系点辣。猪颈肉腌得几好味既,值得就甘单点猪颈肉🍽️招牌越式三文治唔太想食饭叫左个包,同平时食开既相比系比较清新,蔬菜分量比较多,个包系外脆内软🍽️芒果冰沙系OP睇到人地冰沙既相好唔错,所以叫左被冰沙试下。🥹好好味! 唔系假既芒果汁加冰,系几creamy既冰沙,亮点!必试!整体而言,味道好,价钱合理,服务态度友善,绝对会回头既餐厅💁🏻♀️
虽然餐厅唔大,但坐得都ok舒服
🍽️河内小食拼盒
🍽️河内猪颈肉沙律