2023-06-26 981 浏览
哗,我上个礼拜去咗一间好正嘅餐厅,真系好想同大家分享啊!😎😎首先要介绍嘅就系佢哋嘅香煎鸡扒藜麦沙律啦,个鸡扒煎得啱啱好,啲肉汁都留得住,同埋佢哋嘅藜麦沙律好健康,食得开心啲!😍😍然后啦,就系佢哋嘅原条鳗鱼炒滑蛋饭,真系好特别嘅一款啊!😆😆鳗鱼同埋滑蛋系一齐炒,味道好浓郁,令到饭嘅味道更加丰富,好好味哦!👍🏻👍🏻饮品方面,我就要推介佢哋嘅冻朱古力啦,好似系用啲高质素嘅朱古力做嘅,味道好浓郁,☺️☺️又唔会太甜,夏天饮一杯真系好解渴啊!😗😗最后,另外一款好好味嘅饮品就系佢哋嘅抹茶鲜奶啦!抹茶味道啱啱好,同鲜奶嘅味道混合得好啱啱好,令到味道好平衡,唔会太腻!🤪🤪总括黎讲,呢间餐厅真系好推介,💪🏻食物好味道,令人好满足!下次再去,我一定会再点返啲菜啦!😉😉