2024-01-02
观塘一直都系好多美食聚居嘅地方,呢日就黎食呢间神木日本料理。餐厅装修偏日系,有多款日本唔同嘅料理可以拣,串烧、刺身、寿司、冷食热食都有,啱晒钟意食唔同种类嘅日本美食嘅我😌神之特上刺身$198刺身摆盘好靓,有六种唔同嘅刺身,刺身好新鲜同好鲜甜,尤其是系牡丹虾同埋拖罗刺身,拖罗刺身超级肥美呀~食完眼都发晒光~蒜蓉烧生蚝$10/只呢个系晚市期间限定嘅优惠,我哋特登嗌咗六只试吓,味道都几好。杂锦烧物$162我哋特登拣呢个杂锦烧物,因为佢会随机咁拣七款串烧俾我哋,其中包括五款肉同两款菜,好好玩咁~最后嚟嘅串烧全部都好好味,有牛肉串烧、鸡肉、鸡软骨、鱿鱼、青椒、大葱等,全部都好入味,完全冇后悔拣咗呢个~夜缤纷$98呢个系平日夜晚限定嘅优惠,好抵食呀,$98有三串串烧同埋有三款刺身仲包一罐汽水,唔系唔系嘛😌总括而言,呢间餐厅坐得舒服,嘢食好味又唔会太贵,大家可以得闲嚟试吓~
神之特上刺身$198
蒜蓉烧生蚝$10/只