2022-05-24
今日收工谂住去食日本野,经过见到呢间小店,就决定食呢间😆店铺楼底几高,而且座位唔算迫,都坐得几舒服🥰🥢火焰寿司拼盘🔥🍣 $98呢个拼盘包括带子|三文鱼|芝士甜虾|吞拿鱼|佐口裙边|仿蟹柳好钟意炙烧嘅味,三文鱼都几厚,带子好肥美好鲜甜,吞拿鱼唔会腥,佐口裙边入口即溶😋都推荐唔太钟意食刺身嘅朋友,因为有火轻轻烧过😆🥢三文鱼软壳蟹卷(6件)🐟🦀 $75呢个卷一上台就已经觉得好抵食,因为好大份,而且好足料,每件都有好大旧软壳蟹🦀软壳蟹好脆口,而且暖暖地,又唔会过份油腻😍,寿司饭有蟹子粒粒加埋入面有青瓜丝,增加脆嘅口感😽加埋沙律酱系perfect match~🥢关西豚肉便当🍱 $68沙律|三点刺身|关西豚肉饭|甜品今次个沙律系青瓜蟹柳沙律,系食日本餐厅必叫嘅沙律😋刺身有三文鱼、吞拿鱼、带子,刺身好新鲜同埋够冻👍🏻加上唔腥!豚肉饭份量都大,有七味粉同埋椒盐嘅味道,配埋杂菜,成个饭都好够味🤤而甜品系泡芙,另外包个面豉汤~P.S. 佢杯茶好特别🍵😆
🥢火焰寿司拼盘🔥🍣 $98
呢个拼盘包括