2023-06-22 13 浏览
⭐️ 太子砵兰街附近揾食,经过「烚时·感动」比呢个名吸引我哋两个女仔入去😍其实餐牌有「半份」叫,啱晒我哋女仔胃口,可以叫多几款😋======= ======= ======= =======打边炉最重要系汤底同埋牛肉,呢两样嘢绝对无令我哋失望,加咗好多分💯🥬芫荽皮蛋汤底$58(中锅)好足料,芫荽真系多到爆,啖汤好浓郁,简直系芫荽控嘅天堂。🥩美国安格斯三国肥牛$128(细份)肥牛纹理好靓,口感软腍有鲜牛味,而且好抵食,真心好正。另外叫咗扇贝、韭菜饺、稻庭乌冬、娃娃菜、山根,全部新鲜材料,特别赞韭菜饺真系好香好好味😋仲有我哋最爱嘅「支装可乐」,每人饮咗几支,再饮埋一大碗芫荽皮蛋汤,非常饱足了。另外楼上铺嘅关系,好有私人空间嘅感觉,可以尽情地倾偈,我哋话一定会再嚟帮衬。

🥬芫荽皮蛋汤底$58(中锅)
好足料,芫荽真系多到爆,啖汤好浓郁,简直系芫荽控嘅天堂。
🥩美国安格斯三国肥牛$128(细份)
肥牛纹理好靓,口感软腍有鲜牛味,而且好抵食,真心好正。