2022-11-14
多得朋友介绍,先知道依度有一个烧烤好地方!喺太和站搭的士,$40-50左右。回程嘅时候发现,原来都好多小巴同巴士经过,可以出返火车站,算几方便😉依个烧烤地点性价比非常高,任食4个钟都只系$198,重点系佢哋嘅食物质素唔错,腌制用心👍🏼👍🏼起码唔系所有嘢都一样味道,同一般烧烤地方简直就系差天共地!一般烧烤用品都有提供,如果想要烧烤网嘅话,就要加钱买食物种类都算多,而且干净企理,屋企人都非常欣赏👍🏼👍🏼食食吓突然落雨,工作人员都好友善,帮我哋将烧烤炉同埋食物移到去帐幕下面,继续慢慢食😁😁最欣赏嘅系蒜蓉香草纽西兰羊架,香草味突出,肉质柔软,又够入味,烧到外边边位脆卜卜,超正😌😌猪颈肉都唔错,非常厚切,味道甜甜地,就好似食紧加厚版叉烧咁,爽口弹牙!我谂佢哋每日提供嘅蔬菜都有少少唔同,今次食到蒜蓉娃娃菜,好清甜😎😎整体来讲,今次嘅烧烤体验比想像中更加正,环境食物干净企理之外,食物又真系几好食,净系见佢哋用厨师肠,就知够晒讲究啦!就连粒猪肉丸都好正,好juicy😄😄绝对会再嚟!
依个烧烤地点性价比非常高,
任食4个钟都只系$198,
重点系佢哋嘅食物质素唔错,
腌制用心👍🏼👍🏼
起码唔系所有嘢都一样味道,
同一般烧烤地方简直就系差天共地!
一般烧烤用品都有提供,如果想要烧烤网嘅话,就要加钱买
食物种类都算多,而且干净企理,屋企人都非常欣赏👍🏼👍🏼