2023-09-05 1288 浏览
最近搬咗嚟炮台山工作 都要发掘下身边有啲咩食? 同事介绍咗我食呢一间位于地库嘅餐厅。 开头都冇咩期望。 点知有惊喜 其实已经食过几次 之前食过巨髀肉燥饭 葱油鸡扒饭 黑椒牛扒饭 全部都几稳定 今次我就叫咗呢个芝士猪扒公仔面 系捞嘅 比完钱之后拎住个牌摆喺张枱度 就会有人送餐 我12:00落去食仲有得平$6 印象中好似$45已经有个餐 仲要有汽水饮 佢嘅芝士猪扒公仔面 猪扒煎蛋几香 唔会系好干柴柴 公仔面,捞芝士都几夹 只蛋食落去都唔系𠮶啲煎㶶晒𠮶啲蛋 所以呢个价钱有呢一个质素 已经系交足功课 平平哋食一餐,呢度可以话系超级推荐 近期好似因为佢个厨师放紧大假 我同事话佢呢度嘅卡邦尼意粉超级好食 希望厨师返嚟之后有机会试吓