2018-10-08 353 浏览
热豆浆:味道不错,饮到黄豆味,而且味道偏淡,饮完唔会口渴。同埋都好大碗,基本上每次黎食,我有半杯都要外卖拎走。粢饭:好推荐依到既粢饭,因为唔太钟意食肉松既关系,好多时都唔太想食粢饭。但依到既粢饭,因为系即叫即包,所以可以随意加减配料。今次我走肉松,但无影响到粢饭既味道,饭同配料既比例系一半一半,所以每一啖除左食到饭之外,都可以食到配料。入面既榨茶食落爽口而且无渣。油炸鬼就非常香脆。唯一既缺点就整体唔够实,建议食之前,可以用力禁一禁实佢先。环境:由于都系细铺,所以环境都接几逼。同埋如果一个人黎食既话,有时食食下,店员都会叫你搬去拎一张枱坐。不过我觉得可以接受既,因为店员都比较有礼貌,
热豆浆:
粢饭: