6天前
临近圣诞节假期,而且天气比较冻,我同朋友决定去位于旺角创兴广场嘅马辣台式鸳鸯火锅食佢嘅午市放题😋😆我同朋友都系第一次食呢间,朋友想试吓呢间台式火锅嘅最主要原因系因为佢嘅午市放题系由中午12点去到下昼4:30,俾一般午市放题嘅时间长好多,我哋觉得好吸引😄 因为一般嘅放题都系大概两个小时左右,我哋通常都会食得好急好紧张😅 而呢个放题由于时间长好多,我哋可以慢慢食,唔使咁紧张,可以慢慢试唔同嘅食物,感觉真系相比食其他嘅放题轻松好多☺️ 我哋都好钟意呢个安排😄食物方面,我哋觉得佢嘅安格斯牛肉好好食😆😋醉鸡件啲肉好滑😄食物嘅种类都唔少,有好多都可以自己喺自助区𠮶度攞,非常方便😄 食物嘅水准大致都唔错,店员服务亦好到位,我哋觉得以佢嘅价钱,呢个放题嘅性价比好高😆👍朋友好钟意食甜品,甜品嘅种类都唔少,佢食咗好多,试咗唔同款嘅甜品,大满足😋👍