2018-11-19
好几个月冇泥过,上次印象唔错。环境亦系其中一样几钟意既地方,玄关有电影感午餐好似比以前平左,有好多选择,价钱由$65至$95。我地叫左E同G餐。有冇feel姐?餐包外脆内软餐汤几好饮,浓浓南瓜味呢个造型搞唔搞笑?用烟肉包住鱼柳卷起再炸切开一半就可以睇清楚个结构。鱼柳又几嫩,点酱汁几惹味㖞肉眼扒够晒大块,有返甘上下厚,煎得几靓仔,medium rare刚刚好。点酱汁(好似鱼柳个酱)一样好味但边位有一旧肥膏,自己切走唔好食。食得7788,侍应问我地食唔食甜品呀,要等10分钟左右,我地点左chocolate fondant 呢个时候仲未有人发现未落餐饮突然,侍应捧上甜品,碟上面写左生日快乐🎂乜有人生日呀?😛😝我地急不及待就开始食,雪糕系椰子味,好香朱古力心太软外面几脆,入面有几浓郁既朱古力浆最后食完埋单走左先发现我地未叫餐饮😂 侍应系咪见有客生日太紧张?😂😂如果你钟意我今次既分享,俾个like同关注我如果唔钟意就麻烦你手下留情,我下次会再写好d
环境亦系其中一样几钟意既地方,玄关有电影感
有冇feel姐?
餐包外脆内软
餐汤几好饮,浓浓南瓜味
呢个造型搞唔搞笑?用烟肉包住鱼柳卷起再炸
切开一半就可以睇清楚个结构。鱼柳又几嫩,点酱汁几惹味㖞
突然,侍应捧上甜品,碟上面写左生日快乐🎂
乜有人生日呀?😛😝
如果你钟意我今次既分享,俾个like同关注我
如果唔钟意就麻烦你手下留情,我下次会再写好d