2019-06-14 538 浏览
是日老公放假 带埋婴女皇去拎五月天演唱会CD(终于得闲拎)完事原本想试朗豪坊Smily Cafe with EGG 但比餐厅啲环境相呃左 原来得果几张枱 仲要在店门外 地方太浅窄亦怕婴女皇嘈到人 好 转战呢间老公都有兴趣既Lockeroom Dining地段其实唔错 就起朗豪坊侧的朗晴坊 餐厅大啲又无咁多人 午餐繁忙时间到都有位 Lucky! 餐厅仲要有bb凳提供 感恩我不懂足球 只知店子很用心装饰旺角地段 这价钱有宽阔位坐 有齐餐汤法包主食餐饮至甜品 一站式服务 仲免收加一 算系咁呀是日餐汤- 罗宋汤 有不少茄蓉 都几香口 配埋新鲜热辣既蒜蓉法包好好味(挂住照顾婴女皇漏左影个包)白松露忌廉野菌意大利面 $65 OK卖相同味道都系同一个感觉:uneventful 唔会难食但亦唔会令你一试难忘果种 就系正常啦 够汁够料够份量 意粉就略嫌硬左少少鲜南瓜杂锦海鲜意大利烩饭 $65 呢个味道系惊喜既 最怕太漏或者极甜之类既南瓜饭 但呢个饭绝对值得用「清新」黎形容 南瓜既香甜味完全落到个饭但又唔会一pat pat 南瓜颗粒都好香 烩饭既软硬度都系岩岩好 婴女皇都偷食左好多表示满意至于杂锦海鲜 份

我不懂足球 只知店子很用心装饰

鲜南瓜杂锦海鲜意大利烩饭
鲜南瓜杂锦海鲜意大利烩饭 $65

至于杂锦海鲜 份量不多 不过论这性价比 很ok啦

正当我地差不多想埋单时 原来仲有甜品
又几有诚意㖞 蛋糕是够冻的 红桑子比婴女皇偷食晒 蛋糕就印象上有啲朱古力慕丝之类 都几好味 成餐感觉好丰富
临行前 老公再扭个蛋先~~会再来的

2019-06-14