2022-04-02
呢个星期好想食台湾菜,近近地又来到呢到,上次食过黯然卤肉饭劲好食,今次要试牛肉面!.红烧牛肉面 $68酥炸排骨饭 $62木玥招牌水果茶 $28木玥黄金水果茶 $28盐酥鸡 $46.主食用木盘上菜感觉好好,同全部都好大碟🤩牛肉面无令我失望,牛肉萝卜大大件好软身入味,浓浓牛肉汤底无味精,仲有酸菜云耳配菜,好好食!好大碗面食半碗已经饱🤣.呢间炸物也相当不错,盐酥鸡和猪扒炸得好好!外脆但肉质好Juicy嫩滑,满满台湾风味,酱汁酸甜几特别,高质👍🏻.不得不提呢间水果茶超惊喜!真系超级超级大杯好抵饮!重点仲要好好饮!两杯点了少甜刚好,味道好fresh啱晒而家湿湿热热的天气,入面有好多清新水果:西柚菠萝热情果等等,清甜开胃,食完盐酥鸡饮解油腻一流,推介👍🏻.喜欢店舖不停播台湾歌(仲要系我年代🙈),食住台湾菜听住周杰伦,感觉好似台湾!.呢个价钱,大大碟又好食,地点方便系朗屏站隔离,难怪食紧时外面仲有好多人等位🙈
红烧牛肉面 $68
酥炸排骨饭 $62