2021-06-15
小妹次次去葵芳就真系只去新都会商场同葵芳广场😂今次冲出两商场!去左葵芳市区觅食😎某晚去左呢间惠比寿本店 @ebisukf 既日式料理餐厅,点左特选二人餐😋..特选二人餐包括:两款丼饭,我地拣左🔺烧豚肉温泉玉子丼🔺香葱吞拿鱼丼🔺三式刺身拼盘🔺蟹籽沙律🔺两个味噌汤另外我地仲点左鸡软骨串烧🍢..性价比高的套餐,好够饱😌 先讲讲烧豚肉温泉玉子丼,用石锅装载,keep住热辣辣👍🏻最重要系咩?饭焦呀!😍超香!另外豚肉烧得好香,肉嫩又juicy,温泉蛋好流心,配埋芝麻粒,捞饭食一流!..香葱吞拿鱼丼饭,简单的吞拿鱼蓉配搭大量香葱同芝麻粒,已经够香,升华左吞拿鱼既甘,好食!三色刺身拼盘分别有三文鱼、牡丹虾同香葱鱼卷,每件都大大件又鲜甜☺️ 图八特登影左我食三文鱼既特写😆 鸡软骨串烧烧得好香脆,调味好惹味~..呢度环境好光猛干净企理,好多得意既日式摆设,卡位好阔落,坐得舒服😌
特选二人餐包括:
两款丼饭,我地拣左
🔺烧豚肉温泉玉子丼
🔺香葱吞拿鱼丼
🔺三式刺身拼盘
🔺蟹籽沙律
🔺两个味噌汤
另外我地仲点左鸡软骨串烧🍢.