2024-11-26
近排好想去食日式烧烤😍咁啱俾我揾到一间可以同时打边炉同烧烤嘅餐厅😝收工即刻去试一试先💪🏻位于铜锣湾嘅✨熊本烧肉✨近排推出优惠套餐😍 Menu上嘅套餐C「上选烧肉火锅放题」做紧优惠价$298起一位💛用餐时间全程用平板点餐,劲方便,肉类亦有劲多选择,咁我当然要试吓最新嘅✨极上澳洲和牛3品✨啦!分别系澳洲和牛板腱、澳洲和牛封门柳、澳洲和牛肩胛!🥩 仲有秘制酱汁牛五花,牛肋条,牛小排,牛肠任拣💛💛和牛肉质嫩滑,好多烧肉放题都唔会食到咁高级嘅牛😝随餐附送「极邪恶博多牛肠锅」汤底「人气柚子鸡汤底」用嚟打边炉,牛肠锅劲足料,净系食啲汤料已经好饱好满足🥰袖子鸡汤底亦十分清甜,够晒创新👍🏻最后我个胃完全唔够位再食雪条,唯有下次再嚟试吓😆略嫌两小时试吓有啲赶,因为同时打边炉同烧烤分身不暇,如果可以两个半小时会更好🥹