2023-08-03 43 浏览
系吉之岛行街,见到呢间餐厅点晚餐加$38就有得食semi buffet,所以就同朋友决定入去试吓。餐厅环境好干净,枱与枱之间好阔落坐得好舒适。我地点左两份晚餐,喺等紧嘅时候就出咗去自助区拎嘢食有沙律、汤、炸物同埋甜品。炸物全部都好脆卜卜,汤入味同埋好够热,沙律蔬菜都有好几款,好新鲜。香烤杏片海炉海鱼配明太子奶油汁鱼煎得啱啱好唔会干,而且配上杏仁片食落嘅时候会有一个脆嘅口感,太子奶油汁亦都同鱼好配合。香煎牛柳并巴黎牛油大虎虾个牛柳好嫩,而且肉味好浓,大虎虾亦都好香好鲜味,两个晚餐既配菜都有好多款同都煮得好好味。饮品方面我哋加钱转左冻荔枝梳打,同埋冻凤梨柠梳打,两杯都唔会太甜,同埋好Fresh,好解渴。最尾再出去拎埋甜品,呢餐食得好满足,我觉得如果食呢间记得加配自助餐好抵食。

餐厅环境好干净,枱与枱之间好阔落坐得好舒适。

香烤杏片海炉海鱼配明太子奶油汁
香煎牛柳并巴黎牛油大虎虾