2025-01-26
💡性价比高的边炉临近新年,最岩就系约一班朋友打边炉聚下旧,牛大人就系我首选,推出日本黑毛和牛A4+吃到饱套餐,套餐仲会送海鲜并盘同埋每人两粒澳洲M9和牛牛丸,另外,由1月20日开始可获节日礼品盒「KitKat Tinbox – To Do List」,每2人一份😍🐄日本黑毛和牛A4+💰$448可以任食A4黑毛和牛,黑毛和牛🥩油脂丰富,每一块都好大。另外仲有伊比利亚黑毛猪梅肉🐖都系任食。🐟海鲜今次最正系有三款鲜鲍鱼任食,有柚子烧汁鲍鱼、古法醉鲍鱼及炭烧盐葱鲍鱼。三种食法三种不同的享受,够晒入味弹牙。🍽台湾熟食有好多选择,有我钟意食的盐酥鸡,够惹味。台湾肠好爽口。另外而家仲有三款新推出「 Maybelline限定小吃」麻辣鸡脚,酸辣土豆,BB辣鸡软骨,辣辣地好正。🍽饮品及甜品🍹种类都相当之多,有桂花乌龙,台式奶茶等。仲有鬼佬凉茶 啤酒,连鸭屎香柠檬茶都有,正。1月新联乘KITKAT脆皮雪糕批都系任食。ps/而家临近新年,消费送牛大人利是封/牛大人挥春(送完即止)
临近新年,最岩就系约一班朋友打边炉聚下旧,
🐄日本黑毛和牛A4+💰$448
🐟海鲜