自从装修完之后,第一次去,记得之前款式冇咁多,而家多咗好多嘢食选择,而且都好吸引🤩🤩.甜辣芝士炸鸡🌶🧀🐔🐔好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️可以拣鸡件/翼锤。。。最后选了翼锤😋👍🏻炸鸡配甜辣酱基本都无得输。。好好味真系!!而且炸得适中,多汁😋另外佢呢款芝士味不腻👍🏻.豆腐海鲜锅🥬🥒🦐🦐 (拣了少辣)好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️我们另外加了粉丝$12, 娃娃菜$12所以个锅又丰富了🤣🤣.紫菜肉松蛋卷🥚🥚好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蛋卷好juicy ar....没想到味道整得咁好。。食落带甜,而且甜同咸的味道适中,又不会互抢,蛋的熟度恰到好处🤩👍🏻👍🏻😋 好好味🤩.跟餐+$20 薯条🍟🥔🥔其实好味的。。不过相比其他,突然有d 失色,觉得可以唔加🤣🙈.菠萝可乐冰🍍🍍🍹好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️将菠萝汁变左冰,当溶左果阵,可乐中会带点甜味。。几特别😀👍🏻👍🏻
甜辣芝士炸鸡🌶🧀🐔🐔
好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
可以拣鸡件/翼锤。。。最后选了翼锤😋👍🏻
另外佢呢款芝士味不腻👍🏻
甜辣芝士炸鸡(翼锤)

豆腐海鲜锅🥬🥒🦐🦐 (拣了少辣)
好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️

紫菜肉松蛋

跟餐+$20 薯条🍟🥔🥔

菠萝可乐冰🍍🍍🍹
菠萝可乐冰
甜辣芝士炸鸡(翼锤)
海鲜豆腐汤
紫菜肉松蛋