2023-05-22 38 浏览
今日想同大家介绍一间喺旺角附近的性价比高的日本餐厅👍👍一间餐厅食物选择好多,有寿司类,烧物,仲有串烧等等,要咩有咩,好新鲜,全部都系好高质素,而且性价比高,每天份量好多,但系价钱经济实惠,向旺角真系坚少有少啊,所以依家系唯独一间日本嘢我觉得好值得去嘅餐厅,头先今日叫咗一个鳗鱼炒饭,真系有惊喜呀,全部好有镬气,食饭超级有鳗鱼味道,仲有佢哋嘅刺身都好好食,有带子三文鱼刺身,全部都系肥大肉厚,而且碗碟都好靓,而且摆设好精致,所以好开胃,同埋呢度嘅侍应生好亲切咁,真系好开心呀,而且在私人空间好多,呢度嘅空间好大,所以好适合一家大细或者啲朋友嚟倾偈聚会啊,而且都方便啦,可达到好高,喺旺角市区一间餐厅,所以呢一间餐厅真系好食得来啊