2021-12-17 286 浏览
牛极我记得好耐之前有食过,啱啱兴食石烧牛果阵佢已经系度,算系开左几耐。记得果阵食左个牛柳几好食。今次黎到,见到有午市套餐,除左牛之外,仲有鸡肉、鳗鱼、猪腩片选择,而且价钱好抵食😳五十几至六十几蚊就有得食个午市套餐,仲包沙律吧任食。沙律、白饭、汤都可以任装,一定食得饱😋1⃣️日式鸡排烧($55)成块热石上,滋滋声🤤鸡排都几大块,鸡皮几脆,鸡肉嫩滑,面头仲有少少照烧汁,唔错☺️另外出面有唔同酱汁可以攞,有蒜蓉、烧肉汁同埋辣酱,配鸡排食都几好。  另外出面既沙律可以任拎,仲有胡麻酱同埋柚子醋汁可以落,开胃又健康。最钟意既系佢地既汤,记得上次黎食好似系面豉汤,今次黎食系杂菜牛肉汤🤩饮落酸酸甜而且好足料,入面有好多萝卜、洋葱,仲有啲牛肉粒添!啲料煲得好淋好烂,好正。

1⃣️日式鸡排烧($55)