我系茶餐厅嘅fans😆 所以有时经过新茶餐厅都会想试吓,见到呢间茶餐厅装修好Sharp醒,仲要系我最钟意嘅黄色同柠檬😂见到下午茶时段都咁多人食,一定要试吓🤭冇骨海南鸡餐嚟到都几大份,如果以餐厅嘅价钱同埋质素来讲我个人好满意😂鸡件够滑加埋无骨啖啖肉烧鹅脾饭原来呢度嘅烧鹅髀饭会成日都卖晒,我哋落单𠮶阵侍应哥哥话啱啱好最后一只😂 有得拣原只上或斩件(本身真系想榨住撕😂)烧鹅髀size都大 斩开都有六七件有阵时食烧鹅髀好容易食到一口油 因为肥膏太多但系佢个烧鹅髀嘅油脂分布恰到好处👍🏻皮脆肉嫩忍唔住一口又一口因为我钟意食奶油猪唔系好㶶嘅 (因为太脆有时会《界》口)呢个咬落去保留到面包质感之余又有少少窿,而且入边唔系空气面包😂配埋杯无冰奶茶一流见到有推介嘢饮(鲜薄荷青柠沙冰),难得喺茶餐厅饮到呢一类饮品好新鲜!😂 而且颜色配埋餐厅黄色好冲击😙个人好精神开心😂 虽然对我来讲甜咗少少但系佢嘅鲜薄荷青柠好夹,而且夏天饮落冰凉解渴~~~仲好大杯😂今次茶餐厅🍴Fans表示满意唔怪得知过咗食饭时间都仲咁多食客下次再经过都会再食⭐️
我系茶餐厅嘅fans😆

冇骨海南鸡餐
无骨海南鸡

嚟到都几大份,如果以餐厅嘅价钱同埋质素来讲
我个人好满意😂鸡件够滑加埋无骨啖啖肉
烧鹅脾饭
烧鹅髀饭

有得拣原只上或斩件(本身真系想榨住撕😂)
烧鹅髀size都大 斩开都有六七件
有阵时食烧鹅髀好容易食到一口油 因为肥膏太多