2022-10-02 46 浏览
琴晚同朋友一齐黎左e间cafe 食晚餐😆发现间餐厅系新开嘅,装修都几靓,坐得都舒服,同埋食物嘅性价比都高🥰餐牌入面有好多唔同嘅菜式同埋甜品都吸引😋我地点左以下:🌸 烤罗马生菜配蜜饯巴马火腿,糖心蛋,帕尔马芝士碎,提鱼酱&追加烟三文鱼E个前菜好吸引😍摆盘好靓🥰唔会食落冻冰冰,生菜上面盖满芝士碎,蜜饯巴马火腿加埋提鱼酱,食落好有层次感,糖心蛋做到流心感觉☺️烟三文鱼都好新鲜😋🌸 龙虾汁海虾意粉海虾大大只又好弹牙,意粉挂到龙虾汁又带少少茄汁味,香香浓浓😆🌸 香煎美国安格斯肉眼扒配炒杂菜我地点左安格斯肉眼扒5成熟,牛扒煎香入面肉汁满满🥰味道都好够😍份量都好多😋杂菜炒过口感刚好😍👍🏻有牛油香气☺️🌸 原味梳乎厘班戟梳乎厘班戟有蛋香味👍🏻食落软绵绵😍加埋细细滑滑嘅cream😋仲有焦糖香蕉☺️🌸荔枝红茶荔枝红茶好大杯入面有荔枝果肉同奇亚籽,高纤又消暑🌸热朱古力朱古力好香滑仲有靓靓嘅拉花☺️

餐牌入面有好多唔同嘅菜式同埋甜品都吸引😋我地点左以下:

🌸 龙虾汁海虾意粉

🌸 香煎美国安格斯肉眼扒配炒杂菜

🌸 原味梳乎厘班戟

🌸荔枝红茶

荔枝红茶好大杯入面有荔枝果肉同奇亚籽,高纤又消暑

🌸热朱古力

朱古力好香滑仲有靓靓嘅拉花☺️