2024-11-14
今日嚟到土瓜湾 WM cafe 医肚,呢度座位阔落,可以舒舒服服、静静地叹番个二人世界。点左性价比超高嘅二人套餐,食到劲饱唔使400蚊就埋到单,几值得一试!套餐包括两份餐汤,餐厅贴心咁安排咗龙虾汤同南瓜汤两款口味比心大心细嘅客人。🥗沙律方面拣咗意式风干火腿田园沙律,入面仲有西柚、香橙、蜜瓜多种水果,酸酸甜甜特别开胃。🥖我地仲加配左黑糖餐包,不过唔记得咗趁热食,如果唔系口感会更加烟靭。登登!终于到左主菜登场:🦀蟹肉意大利面,用左味噌松叶蟹,蟹壳入面仲保留咗少量蟹膏,亦有粒粒三文鱼籽增添鲜味,口感丰富。🍕钟意薄底薄饼嘅可以试吓意式薄饼(黑松露杂菌), 薄饼边特别脆口,食到粒粒蕃茄肉嘅同时会有淡淡的一股黑松露香气。 🍿诚意推介加少少钱转特饮芝士奶盖焦糖爆谷拿铁! 外型劲吸引,粒粒焦糖爆脆爆谷铺满系奶盖上面,入口嘅咖啡味浓香滑,超喜欢这个!🍰最后仲有自家制甜品巴斯克蛋糕同Tiramisu添。
登登!终于到左主菜登场:
🍰最后仲有自家制甜品巴斯克蛋糕同Tiramisu添。