餐厅: Craps Cafe
资讯:

2023-04-27 868 浏览
😎石门 Graps Cafe😎如果唔系喺石门呢头住/番工,就真系可能会错过呢一间位于工厦的隐世高质小店!🤤因为主要客源系打工仔,所以星期日唔开,所以有时Weekend想嚟食个靓早餐都唔得🥲但想讲呢间餐厅真系令人觉得好有惊喜的!😆👍🏻 环境虽然唔大,但装修有心思、有思想,真正的Chilllll!😎忌廉蟹肉菠菜意粉 $66超级足料,每一啖都系蟹肉,仲有好多菠菜,一啲都唔孤寒。并忌廉都系好充足,所以系唔会食到干争争嘅意粉!🤤😎巴马火腿忌廉意粉 $64又系好足料,有两块完整嘅巴马火腿🥲👍🏻!一般喺出边食都只系得一块㗎咋😵‍💫,但呢度系好愿意足料,性价比超高!而且味道都好好食。😎Lunch嚟食意粉就会跟一杯茶👍🏻
😎石门 Graps Cafe😎

😎忌廉蟹肉菠菜意粉 $66