2024-03-21
尖沙咀都有好多小食餐厅平时好少留意,最近食过呢间又几推介,餐厅系蓝色装修,店舖唔算大,系类似食快餐嘅感觉,主要食Pizza同焗饭,pizza选择较多,性价比高,价钱叫埋个set都好平,食得饱味道又正!最重点系标榜食材新鲜,同埋食物似健康低糖低盐口味,但味道一样好食先抵赞👍🏻连套餐嘅炸薯菜同沙律都系新鲜嘅蔬菜整成,味道绝不马虎,以小店黎讲呢个价钱好有诚意🤩._./ CRUSTE BAKED RICE COMBO / $58🍛| tender chicken in bombay curry sauce |🍛🥤cream soda🥤焗饭有两款,好特别,红色系咖哩饭,咖哩嘅浓席系啱啱好,唔会感觉好heavy 好重口味; 黄色系焗蛋加薯蓉,蛋香味重,呢个食法又系特别好少见./ CRUSTI THIN PIZZA COMBO / $64🍕| indonesian satay chicken |🍕🧃orange juice🧃pizza 成块圆饼形上,饼底系薄身,又好香脆,面头嘅料多得黎成块pizza好够味,满满嘅芝士好正!仲有少少拉丝效果🧀每块底仲有翠肉瓜作为配料,感觉都健康啲!连跟餐拣嘅橙汁都系有
._.
🥤cream soda🥤
🧃orange juice🧃
连跟餐拣嘅橙汁都系有果肉粒果只,仲要唔系甜,呢点先赞👍🏻
._.