早排晚餐经过尖沙咀,去左龙门冰室食晚饭🍽不得不赞赏嘅系每碟既份量都系大大份😋 食到好满足~💓我哋叫左至尊海鲜铁套餐🦐,套餐仲有餐汤同埋嘢饮送,铁板餐仲有好多种唔同既汁可以拣,我就拣左芝士汁🧀,芝士汁唔会太咸又唔会太腻,感觉啱啱好呀,然后铁板配上薯菜,薯菜系炸薯条,大大份兼香脆可口,大大满足食脆薯条嘅快感,超好食👍🏻 海鲜仲有青口带子虾炸鱼柳🦐🐟,份量好丰富❤️同行仲叫左份韩式铁锅珍珠饭,里面有猪颈肉同炸带子,🐷猪颈肉薄切大小适中,炸带子香脆可口,再配上龙虾汁🦞,整体感觉好夹,铁板餐有多种类嘅配搭,钟意海鲜或牛扒都啱晒,龙虾汁亦都系唔会好咸既感觉,配上热辣辣既铁板啱啱好 👍🏻仲叫咗个土匪鸡翼作为小食🐥,意想不到都系大大份~鸡翼大大只肉质好多,炸法亦系香脆可口🤤我哋两个套餐都会送埋饮品,叫咗冻柠茶同冻柠檬利宾立🍋
早排晚餐经过尖沙咀,去左龙门冰室食晚饭🍽
不得不赞赏嘅系每碟既份量都系大大份😋 食到好满足~💓
我哋两个套餐都会送埋饮品,叫咗冻柠茶同冻柠檬利宾立🍋