2021-04-15 15 浏览
最近公司迫我地每个人都要放5日no pay,既然放假,就一定要好开心既去过,食美食当然系最开心既假期啦🥗因为大角咀呢一两年开左好多新餐厅,所以成日都会同朋友在呢区食好西,今日自己一个人,都返左去大角咀揾餐厅食餐好。最后行行下揾到呢间大自然文青风既Rommane ,入面有好多绿色植物既deco,睇得人赏心悦目👍🏼👍🏼因为lunch既价钱好抵,所以叫左menu上最贵既一个餐,澳洲有骨肉眼红酒汁配薯菜,都系百令蚊👍🏼💵今次叫左最好食既五成熟,好容易切开,成块肉眼扒🐮都唔会有筋🙈,肉汁好丰富,十分juicy😍😍😍出其不意嘅系,配菜嘅瓜10分好食😂😂👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼最后加多左$20去食一个炸芝士条,因为系用mozzarella做既,所以可以拉到好长好长既丝❗️❗️好香芝士味!钟意食芝士既朋友一定要加黎试试 😊😊

用餐优惠
优惠券