2023-03-14
平平地想食性价比烧肉,就谂起呢间。之前同朋友都食过,今次再食睇吓有冇保持到质素先😬拣咗中价位嘅餐,都ok呀!难怪平日夜晚都劲full要排队~入面装修都几特别,好多韩国人物,大家又认到几多个?先嚟前菜,就系泡菜同芽菜,食太多肉解腻一流,仲有得任食生菜,可以包肉😍。中价位餐嘅肉都多选择,个人觉得冇汁都好够味,男朋友就觉得要嗌辣汁或者照烧汁嘅肉先够🤣肥牛片同五花腩片够薄,又快熟,同油份够,开头嗌就啱喇。牛舌同猪颈肉都好爽口。海鲜仲有虾、青口同埋扇贝仔,都几快熟,等佢熟嘅同时可以嗌啲熟食:炸虾、炒年糕、豆腐泡菜汤都唔错~200几有咁多选择真系好抵!炒粉丝必嗌😜😜惊唔够饱,仲有辛辣面同埋韩式拌饭🍜仲有食到咁上下,啲蛋就熟咗,好正😍😍嘢饮方面都有韩式油塘同无糖嘢饮,菠萝Instagram仲有无限雪条任食,只韩国朱古力雪条几好食👍🏻👍🏻现场环境气氛一流,朋友聚会几好👍🏻👍🏻
入面装修都几特别,好多韩国人物,大家又认到几多个?
仲有食到咁上下,啲蛋就熟咗,好正😍😍
现场环境气氛一流,朋友聚会几好👍🏻👍🏻