2025-01-02 188 浏览
最近启德零售馆同时开幕,四宝食堂都有分店系e道,紧系去试下喇🥰餐厅嘅装修以光猛嘅橙色为主调,入到嚟餐厅以卡位为主,菜式有中式小菜,串烧等等😋当中有吸引嘅炖汤小菜套餐😍🌸蒜茸炒通菜,清新可口,通菜嘅脆感配合蒜茸嘅浓郁香气,令人胃口大开。🌸沙嗲串烧包左猪同牛,肉质鲜嫩,肉块经过炭烧后表面微焦,搭配独特嘅沙嗲酱,香辣适中,好野味😋🌸沙嗲牛肉粉丝煲系一个经典之选,牛肉入味,肉质柔嫩,配合滑顺嘅粉丝,吸收咗丰富嘅汤汁,每一口都充满满足感。同埋用沙煲上保持左热度😚上枱热辣辣香香喷喷🥳🌸松子甜酸鱼柳嘅口感令人惊喜,鱼柳外脆内嫩,加上松子嘅香脆,甜酸酱嘅酸甜滋味恰到好处,无论系做主菜定系配菜都十分出色,我地仲跟左炖汤同饭😋炖汤系虫草花炖雪梨,岩哂钟意饮滋润野嘅我🤤🌸寿喜烧汁肥牛炒赞岐乌冬,肥牛鲜嫩多汁,乌冬滑顺🤩食落唔会太腻😋🌸芦荟白桃冷泡冰红茶清新可口,带有淡淡嘅桃香,入面仲有粒粒嘅芦荟💕🌸柠檬桂花蜜糖冰茶则系酸甜适中,饮落好清新,味道酸酸甜甜😎

🌸柠檬桂花蜜糖冰茶则系酸甜适中,饮落好清新,味道酸酸甜甜😎