2024-01-03
今日系朋友既生日,见依间餐厅做紧生日优优有我免费写字就约朋友系依间野食😆佢哋嘅晚上套餐都几抵食👍🏻👍🏻👍🏻 另外我地都加左份生蚝食😽银堡垒(生蚝)超大只,超鲜味,海水味好浓,真系好新鲜,好正😆😆西班牙火腿田园沙律配意式黑醋酱佢个黑醋酱真系好好味,而佢嘅火腿亦都好入味,两件事夹埋一齐好夹👍🏻👍🏻烟三文鱼蟹肉他他我哋比一个嘅前菜吸引咗,所以升级左其中一个前菜。完全冇后悔叫到,因为佢啲蟹肉好多,超级足料👍🏻烟三文鱼亦都好正😆成件事系会令人食唔停口🤤烤加拿大猪鞍配蜜糖芥末籽汁依块猪鞍真系超厚!真系劲多汁!好够味,佢仲配埋个蜜糖芥末籽汁,真系顶级好食🤤个人十分推介依个餐😆👍🏻香煎盲𫚧鱼拼老虎虾配日式柚子汁依个上枱以为好平平无奇,但原来佢系好香脆,佢个鱼皮煎得好香口,但鱼肉又唔会干哂,而系好滑、好嫩口🤤🤤最重要佢都好够味,加埋柚子汁,又系好掂👍🏻👍🏻不得不赞佢个黑糖餐包来货都好好味,我地忍唔住问佢系边买🙈🙈早餐食依个真系会有个good morning 🤤而佢既野饮我地叫左水果茶!超多水果,好足料!值得欣赏😆😆适逢朋友生日,我哋叫咗个歌剧蛋糕,佢仲喺上面写咗Happy birthday😆😆同Cheu
银堡垒(生蚝)
超大只,超鲜味,海水味好浓,真系好新鲜,好正😆😆
西班牙火腿田园沙律配意式黑醋酱
烟三文鱼蟹肉他他
烤加拿大猪鞍配蜜糖芥末籽汁
香煎盲𫚧鱼拼老虎虾配日式柚子汁
而佢既野饮我地叫左水果茶!超多水果,好足料!值得欣赏😆😆
适逢朋友生日,我哋叫咗个歌剧蛋糕,佢仲喺上面写咗Happy birthday😆😆同Cheung都会喺出蛋糕嘅时候成间店都会播生日歌!真系超sweet😍超推介大家去☺️☺️佢布置我超靓,好岩庆祝同平时想食下好西既时候去🤤