2023-06-18
一起身想食炸串,即刻揾!见到呢间有得卜12点,即刻book先!12点准时去到,一出lift 已经好有居酒屋feel,电视系播紧日本节目,入到去全部职员都好好笑容打招呼❤️❤️ 我隔离2枱都系日本人黎嫁,日本人都黎食,应该都唔错,好期待!见到有lunch set,$98 炸串set 可以配miso soup/乌冬,我地各拣左一份同额外点左几串炸物。2个餐炸物内容一样,系汤同乌冬分别!一上枱我已经按捺唔住哗左声,好多串呀😂第一口系食炸明太子,好正呀!咸香味,再加上薄身炸身!重有猪肉包蚝串?又系好正!重有菇,鱼,露笋,青椒,葱?我记得好似系8串,$98好抵食!追加既猪肉蛋,牛肠,明太子狮子狗,白鱼!牛肠要食,要一人一串添呀!狮子狗同鱼都无乜特别可以唔食!之后重有个叔叔同我地讲系椰菜系日本黎,点d 汁汁一齐食好正嫁,我地试左,真系好清甜,完全无草青味!埋单我以为要500蚊,点知$330咋,性价比极高!好过食cafe😂一定会再黎!
第一口系食炸明太子,好正呀!咸香味,再加上薄身炸身!
重有猪肉包蚝串?又系好正!
追加既猪肉蛋,牛肠,明太子狮子狗,白鱼!
牛肠要食,要一人一串添呀!狮子狗同鱼都无乜特别可以唔食!