去开铜锣湾,打开app睇吓有咩食!咁岩见到呢一间餐厅有30% Off,本身好中意食印度菜既我,就book咗佢。上到嚟d waitress/waiter都好welcome客人,服务系好唔错,经常会过嚟帮手加水。7点人都吾系太多!正!装修Ok!我哋两个嗌左一只烤烧春鸡 (tandoori chicken) 1个素菜咖哩(忘记影相),同埋roti/paratha!! 比起其他印度餐厅,上菜系用多左少少时间(落单后都等左20分钟,吾知系咪因为order 左只鸡) Tandoori chicken (full $148) 个味系OK嘅! 不过烧得有啲干,所以要加番啲汁去食,图片隔离有一啲绿色( mint Chntney)同黑色(tamarind chutney) 嘅酱是免费的。Roti 同 paratha 系热嘅, 所以都好好食!素食果个我觉得麻麻 下次可以试吓其他!30% off, 折左埋单$200。非常合理!如果喺铜锣湾想食印度菜,又想要有性价比,呢间系好OK!(当然要有eatigo discount, 18:00入座仲50%off ) book台book台book台!重要嘅嘢要讲三次!
去开铜锣湾,打开app睇吓有咩食!

装修Ok!

Tandoori chicken (full $148)
Tandoori  chicken  (full)

) book台book台book台!重要嘅嘢要讲三次!
2020-10-16
Tandoori  chicken  (full)