2022-06-28 184 浏览
今次同妈咪黎咗呢间位于大埔嘅西餐,距离太和站行十分钟左右👣入面唔算好大,但装修唔错,同埋都几有特色👍🏻👍🏻餐厅选择好多🤣🤣最后我哋决定试下呢个Dinner Set for Two😋😋🌈Dinner Set for Two $288🧡63度温泉蛋凯撒沙律好大碟而且卖相仲好靓😍😍😍啲菜同面包粒都好新鲜,食落好爽脆同脆口,唔会已经放咗好耐🤤温泉蛋生熟啱啱好,督爆之后一齐食超夹!推荐推荐👍🏻👍🏻🧡WM招牌龙虾汤同样地卖相好靓好有心思😚😚见到汤面稍为拉咗少少花,而且未饮已经闻到好香龙虾香港,饮落好甜好浓郁😍🧡巴马火腿卡邦尼意粉份量够之余仲好足料啊🤣🤣呢个意粉真心系我食过相对好食嘅卡邦尼意粉,意粉唔单止软硬啱啱好,仲好易入口,味道又香浓又好食,配埋巴马火腿超级正👍🏻👍🏻🧡香煎西班牙卡真澳洲猪胺不得不说呢间餐厅真系碟碟都好足料😹😹😹😹块猪胺超厚!而且煎得好靓,食落好松软,仲有苹果蓉可以配埋一齐食😋😋🧡英式热茶虽然系英国早餐茶茶包🤣🤣🤣但饮落几香醇都几好饮🧡冻西柚红茶又系卖相超级有心思😍😍😍整咗块西柚系杯边,未饮已经觉得好靓好吸引🤣估唔到红茶配西柚几夹,饮到淡淡西柚味但又唔会抢咗红茶
今次同妈咪黎咗呢间位于大埔嘅西餐,距离太和站行十分钟左右👣

入面唔算好大,但装修唔错,同埋都几有特色👍🏻👍🏻

🌈Dinner Set for Two $288

🧡63度温泉蛋凯撒沙律