🍦Gelato-go✨天气咁热有时都会忍唔住想食返个雪糕,而Gelato 就好适合减紧肥嘅你又想止下口瘾🥰有选择困难症嘅我,呢间Gelato-go 有多达15款雪糕口味俾你拣!而服务员亦都非常Nice,俾咗几款口味比我免费试食!最后我就拣咗开心果同埋cappuccino味🤩推荐口味:开心果&cappuccino 味道:🌟🌟🌟环境:🌟🌟🌟价钱:🌟🌟🌟服务:🌟🌟🌟🌟注意~服务员系外国人所以要用英文去落order🤣🤣😋由于Gelato 比起普通雪糕比较快溶,所以我喺度打紧卡嘅时候已经好快溶咗啦!而我拣呢两款开心果同埋cappuccino 味!意外地非常夹!因为开心果个人认为系比较甜,而cappuccino 苦苦地,所以就咁啱balance左两者嘅味道!不过以Galato 黎讲,个人认为可以再浓味啲!不过以呢个价钱来讲整体上嘅性价比都几高可以一试🥰🥰🥰
🍦Gelato-go✨

推荐口味:开心果&cappuccino