2022-06-20
小店用呢个价钱做到咁出色好难得,好抵食!食到咁多款埋单都系$400有找Sirloin Steak 1 Us Angus 美国安格斯西冷牛扒 $128Thyme | Butter | Garlic | Quail Egg | Green因为系慢煮,所以餐厅已经调较好熟度,西冷有别于一般煎牛扒,煮得腍身但幼嫩,配埋百里香、牛油同蒜蓉好香口!Full of Clam Farfalle 满蚬肉蝴蝶意粉 $98呢个只系正常份量嘅蚬肉,唔讲以为叫咗Double份量 (Menu系有得拣double蚬肉),芝士汁好惹味,调得唔会太稠身,所以唔会有腻嘅感觉,唔错!Avocado & Salmon Flatbread 牛油果三文鱼薄饼 $98Pizza感觉好fresh,虽然薄饼底系厚少少嘅包 (唔系好薄好脆𠮶种),但佢都有啲空气喺中间,食落唔会好实,而牛油果配烟三文鱼口感丰富,有适量嘅芝士,味道唔错!岩盐焦糖芝士蛋糕 Salted caramel cheesecake $30好有自家制芝士蛋糕嘅感觉,creamcheese打得细滑,味道偏甜。Lemmy Lemonade 柠檬仔柠檬汽水 $30Lemona
Lemmy Lemonade 柠檬仔柠檬汽水 $30
Lemonade甜到刚好,配牛扒同薄饼都好合适!