2023-12-11 530 浏览
呢间嘢我一直都想试,次次返工经过都见到要排队!烧鸡扒蕃茄汤乌冬:一嚟到就见到哗咁大块鸡扒,鸡扒面头啲鸡皮系脆卜卜嘅,入边就包住多汁嘅鸡扒,蕃茄味道亦都好浓酸酸甜甜咁非常开胃,再配埋烟靭嘅乌冬🥰扬物炸鸡:鸡皮依然系脆卜卜非常香脆可口,鸡件亦都系十分大只好抵食日式蒸蛋:鸡蛋非常之滑捋捋,味道亦唔会太过咸,入边仲有瘦肉冬菇,蟹柳等材料,非常之好味网烧牛扒定食:我最唔钟意就系啲牛扒太厚,呢个牛扒啱啱好啊,薄得嚟有咬口,亦唔会太靭😜杂菜天妇罗:入面矮瓜🍆同芋头,炸到脆卜卜咁,非常之香脆可口😍荔枝梳打:荔枝味十分浓郁,十分之解腻🫶🏻和气食堂 (屯门)屯门良德街11号宝怡花园商场地下9-11号舖#美食 #香港美食 #美食介绍 #美食博主 #饮食 #饮食推介 #香港 #内地 #澳门#foodporn#foodpics#foodiegram#snapshot#discoverhongkong#delicious#yummy#instafood#foodphotography#eat#eating#香港美食#香港#美食#吃货人生 #吃货 #吃货日常 #吃 #吃吃吃 #吃到饱 #美食推荐
呢间嘢我一直都想试,次次返工经过都见到要排队!

荔枝梳打:荔枝味十分浓郁,十分之解腻🫶🏻

和气食堂 (屯门)
屯门良德街11号宝怡花园商场地下9-11号舖