仲有一大本MENU1蚊saporo优惠,确实爽到放工消夜黎到旺角,试下呢间日本菜确实发觉呢间性价比很高,享受到真材实料的味道,感受到老板店员的用心,真系冇吹水,自己去试下。呢间食店比较上系一间日本传统居酒居与香港人流行口味的结合品,第一,份量很多,很适合一班朋友去食,但情侣,三五知己都有适合嘅选择。第二,味道已融合,全球在地化,正宗日本菜,味偏向自然天然,享受食物原先味道,但这店一部份菜式都加入香港人口味元素而造成味蓄多层次感受,例如牛油果沙拉三文鱼卷,呢个都有几多沙拉酱,又有一大片牛油果再夹埋一大块三文鱼,入口感觉都几油口,但确实睇下个人喜好,一句到尾想享受非常传统居酒屋嘅朋友,无论环境定食物可能未完全达到你嘅要求(座位同几逼下,地方唔算太舒服),除此以外,大家绝对值得一试。仲有好多烧海鲜,大量新鲜鱼生,每日更有小量极新鲜空运货。埋单一个人150左右,做人做狗自己拣。所有串烧绝对上品,识食串烧嘅一定知我讲咩

仲有一大本MENU

1蚊saporo优惠,确实爽到

所有串烧绝对上品,识食串烧嘅一定知我讲咩
2017-07-21