餐厅: 濠餐廳
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: 濠餐廳
资讯:

2023-04-20 192 浏览
心血来潮想食 #自助餐Buffet但系又唔想出到去九龙港岛区其实留喺新界区都有好选择走去位于 #沙田丽豪酒店 的「 L'Eau Restaurant 濠餐厅 」 @regalriversidehotel晚餐buffet嘅主题系《 #地中海池畔海鲜烧烤自助餐 》是以地中海海鲜烧烤美馔为主题炮制出超过 200 款地道特色佳肴及甜品仲可以食足 3.5小时有多咁抵食即刻要去试吓先入去前已经见到好多港铁公仔嘅摆设仲有小朋友玩嘅玩具积木区除咗可以打卡影相之外小朋友都唔怕闷啊另外还设有多款儿童菜式啱晒小朋友嘅口味❣️⊰⊹════════════════⊹⊱💬 ✎ 食后感 :✨自助餐区域位于餐厅嘅中央而且分门别类摆放整齐每一个区别都有多款美食由于太多美食不能尽录但以下几款美食记忆犹新令我哋食完再食🦞【 #波士顿龙虾 】 除咗有唔同种类嘅海鲜包括大蚬、青口、大虾同埋阿拉斯加蟹脚仲有好大只珍宝的波士顿龙虾龙虾好多膏又啖啖肉肉质极为细嫩鲜美🍣 【 #寿司 】 寿司区域提供既款式都唔少我最钟意食嘅三文鱼及鳗鱼寿司好大件而且味道好鲜甜当然点少少豉油Wasabi更加滋味🔴【 #巴马火腿 】 一向钟意食 Parma
心血来潮想食 #自助餐Buffet

但以下几款美食记忆犹新
令我哋食完再食

🦞【 #波士顿龙虾 】

除咗有唔同种类嘅海鲜
包括大蚬、青口、大虾同埋阿拉斯加蟹脚
仲有好大只珍宝的波士顿龙虾
龙虾好多膏又啖啖肉