2022-08-22
呢间之前都有睇过其他人介绍,知道老板好有心做。所以放lunch就同同事过黎食饭试试佢。环境几好,坐得几舒服,员工系超好服务,老板都好nice。👍🏻食物选择都多,又多元化,系几吸引。食物质素好唔错,性价比高,绝对系可以做lunch饭堂。😁泰式香辣肉碎饭 ($60)呢个好好食。肉碎唔干,口感好好,调味上做得好好,小小辣过下瘾,个辣都做得好香,好唔错。😋再加左只大大只既太阳蛋,煎得好出色,绝对系可以再战。👍🏻芝士辣肉酱珍宝热狗连薯条 ($60)本身谂住系叫burger试下,点知无货,所以叫左个热狗试下。我超级钟意食!做得好出色!芝士味够浓郁,辣味突出,份量又大,真系有料到。😍薯条够晒脆,又唔会好咸,正呀!😁芝士烟肉薯条 ($25)份量超多,好好食。薯条够脆,芝士味突出,配上小小烟肉,成个味道都好夹,我地都好钟意。😁泰式鱼饼3件 (跟餐+$20)好弹牙,好爽口。小小咸,但完全接受到。讲真呢个既水准我觉得拍得住正宗泰国菜馆既鱼饼,掂。👍🏻冻柠茶 (跟餐送)糖水系自己加,可以好好咁控制甜度。总括,我觉得性价比好高,系观塘番工真系可以当佢做饭堂!
泰式香辣肉碎饭 ($60)
芝士辣肉酱珍宝热狗连薯条 ($60)
芝士烟肉薯条 ($25)
泰式鱼饼3件 (跟餐+$20)
冻柠茶 (跟餐送)
糖水系自己加,可以好好咁控制甜度。
总括,我觉得性价比好高,系观塘番工真系可以当佢做饭堂!