招聘中
$60-$75
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (將軍澳廣場)
资讯:

2016-03-17 380 浏览
相信钟意食米线既人, 应该都会试过谭仔, 帮衬左佢都有好长日子, 依加已经分店愈开愈多, 每区都梗有一间系左近放工谂唔到食咩就会多数去食谭仔, 食物配搭任你选, 又有多种小食每碗米线都配以少量芽菜及腐皮, 钟意佢既鱼旦, 爽口够弹牙, 一碗共有6粒, 抵食到爆, 配埋至爱既麻辣汤底, 正呀!友人钟意佢既豆卜, 加埋甜甜地又辣辣地既炸酱配口感适中既米线, 就算清汤底都非常惹味黎得谭仔, 当然唔少得差唔多每枱必叫既香草鸡翼(皮香肉嫩)及红油青瓜(酱汁唔太辣), 一啖一旧, 够爽!加埋两杯冻饮, 今餐二人都只需百零蚊, 味道可口又够饱, 不枉我帮衬多年!!

2016-03-14
  • 鱼旦